header maminca sharing

If you Will Buying Body Shapewear, Consider 4 Things Below!

Konten [Tampil]

Having an ideal body is the dream of all women. Everything will try to have a body goal. One of the ways is by using body shapewear. Even body shapewear does not permanently reshape our body. But it is one of the best solutions to try.

What body shapewear could do to your body?


Body shapewear is body shaping clothing that's usually used to give an ideal body. Body shapewear could help to compress and fit your stomach fat, hip fat, arm fat etc.




Let's see what body shapewear could do to your body:
  • Gives slimming effect especially slimming midsection
  • Help to compression and support our back
  • Lifting Buttocks
  • Tighten loose muscles
  • Improve Posture
  • Presents the ideal body silhouette
  • Increase woman confidences
 
If you Will Buying Body Shapewear, Consider 4 Things Below!
Pic from lover-beauty.com 

Who Can Use Body Shapewear?

If you Will Buying Body Shapewear, Consider 4 Things Below!
Pic from lover-beauty.com 

Body Shapewear is often used as a shortcut to get into shape instantly. Who can use the body shapewear with?

Even body shapewear has many benefits, the body shapewear is very suitable for use by :

  • woman after maternity
  • Women with overweight
  • Athletes
  • Women will get an ideal body

To get maximum results, there are several points that must be checked before having it. Before buying body shapewear, Moms please pay attention to the following things.

1. Comfortable


Comfortable is one thing when choosing body shapewear. Please pay attention to the material used, the body shape of the stitching is neat, has good air circulation, so that the skin can still breathe. The point is to stay comfortable on a long day.

For the best materials, you can choose to use products from wholesale shapewear that meet these comfortable criteria.

2. Pick The Right Size


Knowing your body size before buying body shapewear. In wholesale waist trainers, there are various sizes that can be used, from extra small (XS) to six extra large (6XL) to get the right size. Check twice before buying, make sure the body size is measured correctly.
If you Will Buying Body Shapewear, Consider 4 Things Below!
Pic from lover-beauty.com 

3. Eye Catching


Although shapewear is used as underwear, the good style is a bonus. If you can get eye-catching body shapewear, it is certainly very interesting. The waist trainer wholesale recommendation from lover-beauty.com has many styles and eye-catching variants of body shapewear.

4. Price


If body shapewear is able to provide a proven claim to consumers, then price is not a problem. Because the price will not lie to the quality.

Lover-Beauty, The Wholesale of Body Shapewear


One of recommended company from Uncle Sam's country that produce of shapewear is Lover beauty.

Various of Products


Lover-beauty has produced some products for woman's body shape. The main products are waist trainer, shapewear, and body shaper collections.

If you look further into the Lover beauty's website, currently there are many hot sales offered in various categories. Let's grab it fast! 

Shipping Products


Lover-beauty has a warehouse in the USA. So product delivery will be carried out from here to all regions in the world.

The estimated shipping charges are here, for the weight is 0-2.5 kg, the freight is only U$ 9-15, and it will arrive at home in 2-3 working days.

When 2.6-6 kg, the freight is only U$15-30 and will be arriving in 7-10 working days.

Shipping also can be used by DHL, UPS, and FedEx to provide cheaper transportation and faster transportation. For more information please visit lover-beauty.com

Least but not last, One of the most important is after deciding to buy body shapewear is our commitment to using it. It's worse if have spend money useless.


References :
https://www.lover-beauty.com/
Phai Yunita S Wijaya
Hi Im Yunniew, ibu dengan 3 orang anak yang memiliki hobby menulis dan literasi. Marriage and parenting enthusiast, Womanpreneur dan Consultant franchise Laundry and minimarket, ibu pembelajar, dan tukang review produk temen :)

Related Posts

28 comments

  1. Aku suka pake korset apalagi setelah melahirkan dan ini rekomendasi shapewear yang bagus dan fashionable ya kak pengen beli deh

    ReplyDelete
  2. terimakasih banyak tips nya untuk memilih shapewear yang cocok dan ada Lover Beauty nih bisa dicoba

    ReplyDelete
  3. Aku ada korset tp gak nyaman euy. Pingin cari yg nyaman. Tipsnya harus dicoba nih. Apalagi yg terpentinf adalah komitmen memakainya. That's totally trueeee :')

    Yuk konsisten lagi pakai body shapeware

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuk yuk, aku juga masih PR banget ini bust konsisten.

      Delete
  4. Ternyata ada ya korset yang nyaman dipakai. Selama ini kalau pakai korset suka susah duduk karena bahannya yang kaku

    ReplyDelete
  5. Body shapewear ini cocok banget dipakai khususnya untuk ibu setelah melahirkan.. Bisa juga untuk merampingkan perut yang makin melebar.. Heheee,,
    Tapi harus dilihat kwalitas dan harga dari produknya juga ya mba.. Mkasih infonya mba :D

    ReplyDelete
  6. Setujuu sama kalimat terakhir, yang penting juga adalah komitmen :D. Soalnya untuk bisa ada hasilnya kan memang butuh waktu dan proses. Beberapa hari skip, bisa aja malah jadi harus mengulang sejak awal. Boleh nih dicoba merek yang disarankan, kayaknya menarik juga yang dijanjikan.

    ReplyDelete
  7. waw auto langsing pakai body shapewear

    harus punya satu nih, agar kalo pakai kebaya gak keluar lemak berlebih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aw!! Iya tuh apalagi yg demen pake kebaya kan. Item ini must have gitu

      Delete
  8. Kayaknya model-model lajang dengan perut lebar dan lemak bertebaran sepertiku cocok deh sama body shapewear ini. Jalur cepat terlihat lebih ramping

    ReplyDelete
  9. Hwaaa ini bisa ngga sih bikin perutku kempes? wkwkwkwk aslii butuh yg beginiii. Penasaran jadinya

    ReplyDelete
  10. korset instan y mbak, akui dulu pernah makai yg panjang karena suka sebab malah aku pakain korset malah enakan.wah ada yg instan gini jadi lebih praktis btw ternayata bisa jadi jalan ninja cpet langsing eh hehehee

    ReplyDelete
  11. Memilih body shapeware ternyata gak bisa asal-asal ya. Harus di sesuaikan dengan kebutuhan dan juga budget kita pastinya. Hihi

    ReplyDelete
  12. wow! beneran the dream of all women ini sih hehe.. aku jujur aja gak betahan pake begini, tapi efeknya ternyata baus ya buat postur tubuh, dan lebih nyaman juga jadinya :) pengen punya juga nih hehe

    ReplyDelete
  13. AKu overweight kayaknya nih, mbak. apakah beneran bisa bantu menurunkan berat badan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama mbak hehe, akupun. Kayanya kita harus konsisten nih. Selain olah raga, makan sehat, harus ngencengin perut. Apalagi aku paska sesar itu males bgt pake body shapeware, akibatnya gelambir deh perut :(

      Delete
  14. Lihat desainnya aja uda kece banget, auto pengen buat dipake di rumah, apalagi bisa buat benerin postur tubuh, karena sering encok kelamaan duduk wkwk.. bisa pakai fedex pula yak, makin pengen beli ini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hwkakaka iya mbak lucu ya designnya. Emang ajdi keliatan tampak langsing.

      Kadang nih semnagt beli tuh diawla dan makai nya di awal.juga. betul banget pernyataan terakhir bahwa yg terpenting adapah komitmen menggunakannya.

      Karena hasipnya keliatan kalo konsisten memggunakan kan ya hahha

      Delete
    2. Nah iya itu ribet banget kan yang model panjang gitu. Aku pake yg instan gini malah praktis dan simple banget.

      Delete
  15. Terlihat nyaman sekali mom, jadi pengen punya nih buat jaga badan biar bagus terus hehehee

    ReplyDelete
  16. Nice tips, Mom!
    selama ini aku bari sekali aja makai korset yaitu after lahiran dan aku merasa tidak nyaman karena ga sesuai dengan keinginan. kalau aja dulu memperhatikan hal-hal pada tips yang mb kasih, pasti aku betah pakai korsetnya :D

    ReplyDelete
  17. I did wear a shapewear during the postpartum of my first son. Sadly, it was a cheap one. I didn't like the velcro that often scratched my skin. Even the material wasn't stretchy to fit my body shape. I should have choose the right one based on these criteria. Thank you for sharing, Moms. I'd refer to this article once I will buy a shapewear

    ReplyDelete

Post a Comment